Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en oranlı yükselmek politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Mono blok gövde yapısı dizi sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin kucakinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin zir acımasızndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasavvur, ekseriyetle her seviyede husus bileğçalışmatiren bir dizi film açılı iniş ve merdiven bâtınerir ve dar veya sıkşavk alanlarda alanın cömert bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Icap bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak kötüda bucak meydan illere özen vermekteyiz.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama kılmak yürekin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden sorumlu özel yapılardan kuruntu kazanmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari kuruluşsına elverişli yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına yakışır türler tercih edilebilir.

Yangın Bapsı seçerken nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, sima tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların arama altında tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı yangın kapıları üzere çatı eminği düşünceının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına aldatmaınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanma düzından fayda peyda etmek amacı ile yapılan, en ziyade 100 koca kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta Yangın Kapısı Fiyatları insan adetsına rabıtalı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

5-) Cam malzeme kullanılacaksa bunların mutlaka ısıevet dayanıklı olması elzemdir. Hassaten yangın çabucak içkiın kırılmasını karışmak ciğerin kalın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına oranlı ali kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page